news blog logo
news menu leftnews menu right
ValenciaCF.dk - Er i luften! PDF Udskriv Email
Torsdag, 23. april 2009 19:55

Det er en stor ære og med stor tilfredshed, at vi kan byde dig hjerteligt velkommen til Danmarks første side, dedikeret til Valencia C.F. Vi har i en god rum tid kæmpet bag kulissen med at få siden klar, her op til slutningen på indeværende sæson, hvor det begynder at spidse til! - Og det er lykkedes...

I morgen tager vi hjemme på Mestalla imod FC Barcelona som virkelig spiller fantastisk, og har gjordt det hele sæsonen siden Guardiola tog over, i tæt opløb mod vores egen Michael Laudrup.

Michael Laudrup blev også senere på måneden rygtet til Valencia, men det job endte jo som bekendt med at blive besat af vores unge talentfulde træner, Unai Emery.

Valencia's sæson startede jo også virkelig flot, og i Super Cuppen før sæsonstart blev Real Madrid blandt andet besejret hjemme på Mestalla med 3-2. Og et pænt antal runder inde i La Liga sæsonen lå vi også "numero uno"!

Siden da har der været et par "ups and downs", men nu her hvor vi går ind i sæsonens afgørende face er det med hovedet højt løftet for vi har virkelig været godt spillende og er inde i en god periode med 4 sejre på stribe over, Getafe, Sporting Gijon, Sevilla, Real Betis.

Optakten til morgendagens sene kamp mod Barca bliver derfor med en perfekt optakt!

Der er kort sagt lagt op til et fantastisk seværdigt brag, når to af Spaniens vel nok mest velspillende hold tørner sammen på Mestalla.

Kampen kan ses på Kanal 5 fra kl. 22:00!

Endnu engang velkommen til ValenciaCF.dk!

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.