news blog logo
news menu leftnews menu right
Feghouli: Vi skal kæmpe "røven ud af bukserne" PDF Udskriv Email
Onsdag, 3. april 2013 07:09

Valencias algeriske kantspiller Sofiane Feghouli, fortalte på et pressemøde, at man som hold skal ”kæmpe røven ud af bukserne” for at slutte i top 4 og kvalificere sig til næste sæsons udgave af Champions League.

Han understregede vigtigheden af det ikke er individuelle præstation, men holdet der skal præstere det nødvendige for endnu en sæson i Champions League. ” Hvad der interesserer mig, er at holdet vinder. Vi er nødt til at give alt, for at komme med i Champions League” fortæller han.

Feghouli forsvarede også hans seneste præstationer efter hjemkomstren fra African Nation Cup. ” Jeg er meget tilfreds med de sidste par kampe, og jeg er glad for mit arbejde, men det vigtigste er at holdet vinder" sagde han.

Omkring resultatet på Vicente Calderon, forklare han og mente at holdet fortjente sejren efter en god førstehalvleg, men anden halvvej var spillet mere ubalanceret. ”Vi havde en god attitude og virkede engageret, vi forsøger at vinde alle kampe, for at få det nødvendig antal point” fortæller han

Han nedtonede næste uges kamp mellem Real Sociedad og Malaga, som ellers er de største konkurrenter til fjerde pladsen, og ville helst fokusere på Valen.a

”Vi fokusere på vores egne kampe og spiller hver kamp, som var det den sidste. Det vigtigste er at vi selv får point. ” sluttede han.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.