news blog logo
news menu leftnews menu right
Jonas blev redningsmand PDF Udskriv Email
Mandag, 8. april 2013 07:33

Med en scoring for tredje kamp i træk sørgede Jonas med kampens sidste aktion for en 2-1-sejr til Valencia over Valladolid på Mestalla.

Valencia skulle bruge en sejr hjemme over oprykkerne Valladolid for at spille op på femtepladsen foran Betis og Malaga. Valencia dominerede på Mestalla og seks minutter før pausen udmundede det sig dog også i en 1-0-scoring. En overrasket Mikel Balenziaga var uheldig og lavede selvmål efter et hjørnespark. Efter 56 minutter brændte Roberto Soldado straffespark, hvor udeholdets Henrique Sereno blev vist ud med sit andet gule kort for en forseelse på selvsamme Soldado.

Trods et brændt straffespark lignede det en sikker sejr til Valencia, men med tyve minutter igen udlignede Valladolid, da Oscar på en godt indlæg smækkede 1-1-scoringen i nettet.Det så ud til at blive en frustrende aften for Valencia, men i tre minutters overtid headede Jonas med sin scoring for tredje kamp i streg de tre point hjem til Valencia, og dermed rykker Los Che nu rykker op på femtepladsen i La Liga med to point op til Real Sociedad.

Se highlights fra kampen her

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.