news blog logo
news menu leftnews menu right
Kampen om Champions League PDF Udskriv Email
Torsdag, 2. maj 2013 09:40

Efter nederlaget i weekenden til Real Sociedad, har Valencia sat sig selv i en yderst vanskelig situation i kampen mod at opnå den livsvigtige fjedreplads som giver adgang til Champions League kval.

Situationen er nu den at Valencia og Malaga ligger på en delt femteplads med 53 point, mens Real Sociedad ligger på en tredjeplads fem point foran (58 point). Og med kun fem runder tilbage bliver det en kæmpe udfordring at opnå den vigtige fjerdeplads. Ser man på de restende kampe for de tre klubber må man på papiret forvente at Malaga har mindst sandsynlighed for at opnå de nødvendige antal point, i og med de har udekampe mod både Barcelona og Real Madrid.

For Real Sociedads vedkommende bliver det heller ikke en dans på roser, man får i næst sidste hjemmekamp besøg at Real Madrid, hvor det bliver spædende at se i hvilken forfatning Madrid kommer til Estadio Anoeta i San Sebastian. For Los Ches vedkommende, er det vel egentlig kun Sevilla, som man bør være bekymret for resten skal man vinde. Generelt for alle holdene ligner det Valencia, som kan være mest optimistisk med de resterende kampe, ellers er det meget de samme hold de har tilbage, både Valencia og Sociedad skal til Madrid og møde Getafe, alle tre klubber skal møde Granada, og samme gælder Sevilla.

Valencia CF: Osasuna (hjemme) Rayo Vallecano(ude) Getafe (ude) Granada (hjemme) Sevilla (ude)

Real Sociedad: Getafe (ude) Granada (hjemme) Sevilla (ude)Real Madrid (hjemme) Deportivo (ude)

Malaga: Granada (ude) Real Madrid (ude) Sevilla (hjemme) Deportivo (hjemme) FC Barcelona (ude)


 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.