news blog logo
news menu leftnews menu right
Albelda: Måske min sidste kamp, måske ikke PDF Udskriv Email
Fredag, 24. maj 2013 07:57

David Albelda talte efter tirsdagens træning på Paterna med den spanske presse, og svarede blandt andet på de uundgåelige spørgsmål om anførerens fremtid i klubben.

Valencias klubkaptajn David Albelda sagde tilbage i februar, til de fleste fans store sorg, at han med 95% sikkerhed ville forlade klubben efter denne sæson, men han har nu åbnet døren på klem for en 1-års forlængelse af hans kontrakt.

"Kampen mod Granada bliver måske min sidste kamp på Mestalla - eller måske ikke. Jeg ville ønske at jeg på dette tidspunkt var langt mere afklaret med min situation, for det er uden tvivl den sværeste beslutning i min karriere jeg skal tage nu", sagde Albelda.

"Men, klubben og vores jagt efter den sidste Champions League plads er over alt andet lige nu", sagde Albelda.

Albelda forklarede desuden: "Jeg fortsætter med at være af den overbevisning at jeg ikke er nogen belastning for holdet, og jeg prøver at finde ud af hvad min rolle på holdet er, i tilfælde af at jeg bliver."

"Når jeg ved alt dette, kan jeg træffe den beslutning der er bedst for alle. Jeg kræver ikke at starte inde hver gang, men du har brug for lidt motivation for at føle dig vigtig. Jeg vil ikke bare være tilstede i omklædningsrummet, jeg vil også spille. Den vigtige ting for mig er at være med i trænerens planer. For eksempel, under Pellegrino spillede jeg nærmest ikke, og jeg ville have pakket mine ting og smuttet i december, hvis klubben havde anmodet om det".

Albelda svarede også på spørgsmål om Ernesto Valverdes fremtid, som også er uklar:

"Jeg har på fornemmelsen at han står i samme situation som mig. Det er normalt at han skal vente og se hvad der kommer, og hvad fremtidens projekter er. Fodbold handler ikke kun om penge, der er mange andre faktorer der spiller ind", siger han afsluttende

David Albelda der har rundet de 35 år, har spillet i Valencia siden år 2000. Dermed er det blevet til mere end 350 kampe i trøjen. Han har desuden opnået 51 landskampe for Spanien.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.