news blog logo
news menu leftnews menu right
Valencia deltager i international venskabsturnering PDF Udskriv Email
Torsdag, 30. maj 2013 17:40

Valencia kommer til at deltage i den store internationale venskabsturnering Guiness International Champions Cup til sommer i USA. Foruden Valencia deltager AC Milan, Chelsea, Everton, Inter, Juventus, LA Galaxy og Real Madrid.

Som en del af Valencias internationale politik og forøgede internationale markedsføring, er Valencia blevet udvalgt, ved siden af andre mægtige klubber, til at deltage i den første udgave af Guiness International Champions Cup. Turneringen vil ifølge arrangørerne skabe historie i international fodbold. Som en ekstra bonus får Valencia æren af at afholde den indledende kamp i turneringen, der vil blive spillet på Mestalla den 27. juli mod AC Milan, og blive tv-transmitteret til hele verden. Dette vil desuden blive den første gang at Valencia og AC Milan har mødt hinanden på Mestalla.

Størstedelen af turneringen vil blive spillet i USA, hvor sporten lige nu er i markant fremgang. Kampene vil blive spillet flere forskellige steder i USA på stadioner som Dodger Stadium, Lucas Oil Stadium, University of Phoenix Stadium og AT&T Park.

Turneringen vil blive tv-transmitteret i hele verden og vil være et ideelt udstillingsvindue til at udvide Valencias brand rundt om i verden. Turneringen vil blive vist i 151 lande, og afsluttes den 6. og 7. august hvor holdene samles på Sun Life Stadium i Miami for at spille de afsluttende kampe.

Klubberne vil blive inddelt i øst og vest regioner. I vest regionen kæmper Real Madrid, Juventus, LA Galaxy og Everton, mens Valencia, Chelsea, Inter og AC Milan kæmper i øst.

Alle hold vil minimum spille 3 kampe, og mindst 1 af dem på Sun Life Stadium i Miami.
Kampprogrammet kan ses herunder.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.