news blog logo
news menu leftnews menu right
Valencia missede Champions League-kvalifikation PDF Udskriv Email
Søndag, 2. juni 2013 01:35

Valencia sluttede lørdag sæsonen med et 4-3 nederlag til Sevilla. Ernesto Valverde forlader klubben.

Valencia var tæt på at kvalificerer sig til næste års Champions League-kvalifikation, men måtte se sig overhalet af Real Sociedad. Før kampen var Valencia 1 point foran Real Sociedad, men skulle have mindst lige så mange point som dem i sidste runde, da Sociedad var bedst indbyrdes.

Evér Banega bragte Valencia på rette kurs, med et 1-0 mål efter 11 minutter. Føringen rakte til kort før pausen hvor alt så gik galt for Valencia. Negredo scorede et flot saksesparksmål 5 minutter før pausen. Få minutter senere får Sevilla tilkendt et straffespark, som Negredo sikkert eksekverer. Og som om det ikke var nok, så modtager Jonas et direkte rødt kort, for en noget tvivlsom kendelse, hvor en Sevilla-spiller får en albue i hovedet.

I 2. halvleg er det op ad bakke. Et kvarter inde i anden halvleg score Soldado til 2-2, men minuttet efter bringer Negredo igen Sevilla i front, og på yderligere 4-2 fire minutter senere. Soldado fik reduceret til 4-3 to minutter før tid, men lige lidt hjalp det.

Dermed må Valencia se sig overhalet af Real Sociedad, der vandt 0-1 på Riazor, og dermed sendte Deportivo La Coruña ned i Segunda Division, sammen med Zaragoza og Mallorca.

På pressemødet efter kampen offentliggjorde Ernesto Valverde også, at det havde været hans sidste kamp som træner hos Valencia. Det siges at Valencia allerede har en aftale med Miroslav Djukic, som denne sæson har trænet Real Valladolid.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.