news blog logo
news menu leftnews menu right
Soldado udtaget til Confederations Cup PDF Udskriv Email
Mandag, 3. juni 2013 12:14

Roberto Soldado og 11 andre Valencia-spillere får udskudt deres sommerferie, da de er blevet udtaget til deres respektive landshold.

12 Valencia-spillere har fået udskudt deres sommeferie da de skal i kamp for deres land.

Roberto Soldado blev udtaget af landstræner Vicente Del Bosque søndag til Spanies USA-tour og ikke mindst Confederations Cup som starter den 15. juni. Angriberen vil derfor rejse til USA for at spille to landskampe inden turen går til Brasilien for at deltage i Confederations Cup. Den første kamp i USA er mod Haiti og vil blive spillet i Miami. Den anden er mod Irland i New York.

Soldado har spillet 5 kampe og scoret 5 mål i den spanske nationaldragt. Hans udtagelse er en belønning for hans fremragende sæson med 30 mål i sæsonen. 24 mål i La Liga og 6 i Champions League. Det bringer ham op på 90 mål i alt for Los Ché.

Som sagt er Soldado ikke den eneste der skal spille landsholdsfodbold. Sergio Canales, Juan Bernat, Gayà og Paco Alcácer skal i kamp for de spanske U21 og U20 landshold, Andrés Guardado er med i Mexicos forberedelser til Confederations Cup for Mexico, som også gjorde at han ikke var med mod Sevilla, Ricardo Costa og Joao Pereira er udtaget til Portugals kvalifikationskamp mod Rusland, Éver Banega er udtaget til Argentinas kvalifikationskampe mod Colombia og Ecuador, Adil Rami og Jeremy Mathieu er udtaget til Frankrigs venskabskampe mod Brasilien og Uruguay, og sidst men ikke mindst er Sofiane Feghouli udtaget til Algeriets kvalifikationskampe mod Benin og Rwanda.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.