news blog logo
news menu leftnews menu right
Djukic: Valencia er en sovende kæmpe som jeg vil vække! PDF Udskriv Email
Torsdag, 6. juni 2013 19:00

Miroslav Djukic blev onsdag præsenteret i VIP Loungen på Mestalla foran medier og fans. Her fortalte han om hans visioner for fremtiden med Valencia.

Med den nye præsident Amadeo Salvo og resten af ledelsen i ryggen, sagde Miroslav Djukic om hans ankomst til klubben: "Valencia CF var altid min første prioritet. Jeg havde andre tilbud, men jeg havde kun ét ønske, og det var at komme til Valencia. Jeg føler en vis samhørighed med byen, klubben, med holdet og med at kæmpe for at vinde titler," fortalte Miroslav Djukic.

Djukic forstår klubben filosofi fra dengang han selv spillede i klubben: "Valencia er en stor klub, og jeg ser ikke klubben som andet end en mesterklub. Træneren sætter ikke målene, det gør klubben som helhed, og Valencia er en kæmpe klub som har vundet mange store pokaler. Vi må fortsætte med at kæmpe for medaljer og pokaler. Jeg ved at det bliver en stor udfordring, men jeg er klar til at kæmpe for det," sagde Djukic.

Fraværet af Champions League-fodbold på Mestalla i næste sæson, er ifølge serberen en kæmpe skuffelse: "Det er selvfølgelig en enorm skuffelse lige nu, men vi er nødt til at komme videre. Vi kan ikke græde over fortiden, og vil vi fokusere benhårdt på Europa League, for det er også en stor og vigtig turnering. Vi er nødt til at tænke på nutiden og på en lysere fremtid. Valencia er en sovende kæmpe, og jeg har i sinde at vække den. Valencia er en af Europas og verdens største klubber."

Serberen snakkede også om den nuværende spillertrup: "Jeg er meget tilfreds med truppen, og de viste i sidste havdel af sæsonen at de var i stand til at gøre store ting. Spillersalget vil blive kontrolleret, og vi kommer ikke til at sælge spillere som vi vil beholde. Valencia er ikke en klub der bare sælger spillere videre."

Derefter blev ordet givet videre til den nyudnævnte præsident Amadeo Salvo: "Vi er i gang med at bygge noget nyt op med ny træner og ny ledelse, og det er vi yderst tilfredse med. Med lørdagens nederlag til Sevilla, lukkede én dør sig, og en ny åbnede sig. Djukic er den drivende motor i dette nye projekt."

Han sluttede af med snakke om Valencias fans: "Uden fans ville Valencia ikke eksistere. Vi håber at alle vil stå sammen for klubbens bedste. Jeg håber at vi hurtigst muligt kan have vores nye stadion klar, med masser af fans klar til at fylde det."

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.