news blog logo
news menu leftnews menu right
Pre-season overblik PDF Udskriv Email
Tirsdag, 30. Juli 2013 12:32

Grundet sommerferie har vi her på ValenciaCF.dk ikke haft så meget tid til nyheder de sidste par uger, så her kommer et lille overblik over pre-season kampene.

Valencia har været på træningslejr i Tyskland, og det blev ikke ligefrem en ønskestarte for Djukic, det blev nemlig til et 2-1 nederlag i første kamp til Karlsruher fra 2. Bundesliga, målet blev scoret af Jonathan Veira. Tre dage senere galt det SV Waldhof Mannheim fra den femte bedste tyske række, her blev det til et skuffende 0-0 resultat, efter mange store chancer til Los Che. Så kom turen til Bundesliga-holdetStuttgart, efter en rigtig dårlig start hvor Valencia kom bagud efter blot 4 minutters spil, pressede de ellers ganske godt på resten af kampen uden dog at få udbytte af det og Djukic var nu uden sejr i hans tre første kampe, som Valencia træner.

Lørdag aften (27. Juli) galt det så åbningskampen i den ny turnering Guinness International Champions Cup, kampen blev spillet hjemme på Mestalla, og bliver som eneste kamp spillet i Europa ellers foregår resten af kampene i USA. Her blev det til endnu et 2-1 nederlag, målscorer blev Parejo der reducerede til 2-1 i starten af anden halvleg efter Robinho og Nigel de Jong havde scoret til henholdsvis 1-0 og 2-0 i første halvleg, og derefter pressede Valencia godt på de sidste 20 minutter, men havde ikke det fornødne held med to skud på overlæggeren fra den unge Mestalla spiller Fede, som har fået meget spilletid under Djukic i træningskampene. Nederlaget betyder Valencia skal møde taberen af kampen mellem Inter og Chelsea i USA søndag d. 4 Juli.

Highlights fra alle kampene kan ses på www.VCFplay.dk

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.