news blog logo
news menu leftnews menu right
Valencia vandt storsejr mod Inter PDF Udskriv Email
Søndag, 4. august 2013 22:56

Miloslav Djukic fik her til aften sin første sejr som Valencia-træner da Inter blev slået med hele 4-0.

Det blev en kamp hvor Valencia var i fuld kontrol i gennem kampen og sejren var aldrig i fare. Allerede efter 7 minutters spil afdriblede Ever Banega et par mand, fem meter uden for feltet, og kanonerede bolden ind bag Inter målmanden. En lille halv time senere var det så Viera der fra kanten af feltet afsluttede og så bolden blive rettet af af en Inter spiller og dermerd snød målmanden til pausestillingen 2-0.

I halvlegen blev Paco pillet ud og Jonas kom ind på toppen, og Jonas skulle ikke bruge meget mere end et lille kvarter på banen inden han kom på måltavlen. Jonathan Veira spillede Jonas i dybden, Jonas rundede Inter-målmanden og sparkede bolden i det tomme mål til 3-0. I kampens dødende minutter endte et godt Valencia opspil for føderne af Jonas der afsluttede resolut. Målmanden reddede i første omgang, men returen endte for føderne af Jonathan Veira der med sit andet mål i kampen kronede en god præstation, både personligt men også holdmæssigt for Valencia.

Sejren betyder at Valencia skal møde Everten i kampen om femtepladsen ved den første udgave af Guinness Internation Champions Cup. Kampen spilles torsdag nat kl. 01 dansk tid.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.