news blog logo
news menu leftnews menu right
Superdeporte: Djukic vil have en angriber mere PDF Udskriv Email
Lørdag, 10. august 2013 10:11

Valencias serbiske træner forventer ifølge Superdeporte at klubben henter endnu en angriber ind inden transfervinduet lukker.

Efter at have afsluttet købet af Hélder Postiga er hele Valencias sportslige ledelse allerede blevet smidt i arbejde for at sætte prikken over i'et med indkøbet af endnu en angriber: "Det er det sidste jeg vi mangler" siger Djukic til avisen. Derudover arbejder man på afhænde nogle af de spillere, som ikke kommer til at nyde godt af mange minutter i løbet af den kommende sæson, heriblandt Aly Cissokho og Pablo Piatti. Den sidste angriber skulle eftersigende være det man i Valencia opfatter som den direkte erstatning til Roberto Soldado.

Markedet vil selvfølgelig være afgørende, når Miroslav Djukic skal ud og søge. Da man stadig befinder sig i en meget presset økonomisk situation, skulle klubbens budget eftersigende ligge et sted mellem 7 eller 8 mio euros, men om spilleren kommer på lån eller hvis man i stedet sikrer sig ham via et køb, skulle ikke betyde det store. Man ønsker dog fra klubbens side at købe en spiller i samme alder som Soldado & Villa var da man købte dem. I øjeblikket bliver der rygtet mange spillere til klubben bl.a. de tre Chelsea angribere Demba Ba, Romelu Lukaku og Fernando Torres, samt Marko Arnautovic (Werder Bremen), Olivier Giroud (Arsenal), Álvaro Morata (Real Madrid) og idag går der stærke rygter omkring Atleticos Adrian.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.