news blog logo
news menu leftnews menu right
La Liga-starten lige om hjørnet PDF Udskriv Email
Mandag, 12. august 2013 13:15

Valencia åbner på lørdag sæsonen i La Liga med en hjemmekamp mod Malaga, som spilles kl. 23.

Efter en god slutspurt i pre-seasonen med tre sejre i træk og godt spil, ser det ud til Miroslav Djukic er ved at få spillerne ind i hans koncept, med meget boldbesiddelse og en god afstemning omkring hvilke roller man har. Valencia imponerede stort i USA og fik mange roser fra de amerikanske fodbold-eksperter under deres optræden i Guinness Cup, og især Ever Banega har vist stor spil i træningskampene og vist at han bliver det helt store omdrejningspunkt for Valencia i den kommende sæson.

Den nytilkommende Javi Fuego og hjemvendte Michél har også imponeret Djukic og ligner et oplagt bud på start konstellation på midtbanen bag Banega på lørdag mod Malaga. De er dog ikke de eneste der har imponeret den nye træner også Jonathan Viera og ikke mindst Bernat, som er blevet omskolet til venstreback, men også den mere ukendte kant-spiller Fede har virkelig taget chancen under træningskampene og alle tre kunne meget vel være at finde i den startellever Djukic offentliggøre lørdag.

Grundet den enorme varme i de kommende uger i Spanien har man valgt at de første runder har meget sene kampe. Det betyder at både den sene lørdags kamp og søndags kamp først spilles kl. 23 i stedet for kl. 22. det betyder også at ingen kampe spilles før kl. 19. Valencias kamp bliver vist på 6'eren fra kl. 22.55.

Lørdag

19:00 l Real Sociedad - Getafe

21:00 l Valladolid - Athletic Bilbao

23:00 l Valencia - Malaga

Søndag

19:00 l Barcelona - Levante

21:00 l Real Madrid - Real Betis

21:00 l Osasuna - Granada

23:00 l Sevilla - Atletico Madrid

Mandag

20:00 Rayo Vallecano - Elche

22:00 Almeria - Villarreal

22:00 Celta Vigo - Espanyol


 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.