news blog logo
news menu leftnews menu right
Valencia fik rodet sejr over Malaga PDF Udskriv Email
Søndag, 18. august 2013 10:28

Det var langt fra en sprudlende start, men på et decideret målmandsdrop af Willy Caballero fik Valencia en sejr på 1-0 over Malaga.

Valencia gav fra start debut til Fede og Fuego mens Michel gjorde comeback for klubben, også Malaga har været hårdt ramt af sommerens spillerflugt i spansk fodbold og det var et noget stjernetomt hold der lørdag aften spillede op til sæsonpremieren på Mestalla.

35.000 tilskuere havde lagt vejen forbi Mestalla til en kamp der ikke bød på særlig godt spil. Malagas nye forsvarer Marcos Angeleri noterede sig for den største chance, symptomatisk nok for kampen ved ikke at få nok berøring med kuglen på et ellers frit hovedstød.

Efter pausen var der i korte perioder godt spil, hvilket var nok for Valencia til at snuppe sejren i træner Miroslav Djukic’ debut i spidsen for holdet. Efter omkring 60min. spil gik Malaga-målmand Willy Caballero helt galt i byen på et indlæg. Han fik hverken grebet eller bokset til bolden, som Ricardo Costa et splitsekund senere sendte i tomt mål.

Med sejren gør Valencia de baskiske klubber Real Sociedad og Athletic Bilbao selskab på tre point efter rundens første kampe.

Se highlights fra kampen her

Næste kamp for Los Che er ude mod Espanyol på lørdag kl. 21.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.