news blog logo
news menu leftnews menu right
Officielt: Valencia lejer Eduardo Vargas PDF Udskriv Email
Fredag, 24. januar 2014 07:50

Eduardo Vargas er ny spiller på Mestalla frem til 30. juni, og mangler blot det obligatoriske lægetjek.

 

"Jeg føler mig meget stolt over, at være i en så stor klub som Valencia og er glad for de har vist så meget interesse i mig" fortalte Vargas til klubbens officielle hjemmeside i går aftes. Valencia har indgået en aftale med Napoli om overførsel af den chilenske landsholdspiller, indtil 30. juni 2014, og mangler blot en sidste formalitet iform af det obligatoriske lægetjek.

Vargas, en af ​​de mest lovende talenter i chilenske fodbold, og spillede sidste sæson i Gremio i brasiliansk fodbold. Eduardo Vargas, født i Renca, Santiago de Chile, November 20, 1989, har spillede sidste sæson 48 kampe med 13 må til følge i alle turneringer.

Eduardo Vargas, fortalte blandt andet til klubbens officielle hjemmeside: "Jeg er meget begejstret for denne nye sportslige udfordring i min karriere. Jeg føler mig meget stolt over, at en så vigtig klub som Valencia har lagt så meget interesse i mig, og jeg kommer med en stor følelse tilliden og lyst til at præstere".

Vargas håber også at en god halv sæson i Valencia kan bringe ham tættere på en VM-billet til sommerens slutrunde, hvor han skal bevise sig over for den Chilenske landstræner.

 

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.