news blog logo
news menu leftnews menu right
Emery: Ingen undskyldning! PDF Udskriv Email
Mandag, 4. maj 2009 07:49

Efter gårsdagens kamp var det en slukøret Emery der mødte pressen, og han havde ingen undskyldninger for det resultat de nu kunne rejse hjem til Valencia med.

Valencia's forhåbninger om at nå Champions League til næste sæson, fik et knæk i gårsdagens kamp mod Espanyol. Et toptændt Espanyol mandskab kørte Valencia over på en flot anden halvleg, og kampen sluttede således 0-3 og uden nogen point at tage med hjem.

Emery havde da heller ikke nogen undskyldninger omkring nederlaget og sagde således at det var en fortjent sejr til Espanyol.

"Vi spillede med stor intensitet og karakter, men vi var oppe mod en modstander der havde et vigtigt mål. I den første time var vi i spilovertag og havde gode chancer, men så synes jeg at Espanyol begyndte at presse på, og det gav jo så udbytte til dem efter 66 minutter. Herfra bragte de sig i en komfetabel situation, at det nu var os der skulle op og jagte en udligning".

"De pressede og vi følte at det var svært og modstå, de er inde i en god periode, men det er ingen undskyldning for det er vi også selv.

Til sidst var der også lige plads til at kommenterer på den kamp der venter lørdag mod Real Madrid på Mestalla:

"Vi skal begynde at snakke de ting igennem der gik galt idag, og så skal vi sætte os op til den kamp der venter. Den modstander der venter (Real Madrid) vil spille på sit højeste niveau og vi ved det bliver en stor kamp".

Med nederlagt igår bevares 4. pladsen, men man er nu kun ét point foran Villarreal og Atletico Madrid der puster os i nakken. På 3. pladser er Sevilla der med en udesejr over Villarreal i lørdags nu er 4 point foran.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.