news blog logo
news menu leftnews menu right
Joaquín: Jeg føler mig godt tilpas! PDF Udskriv Email
Onsdag, 6. maj 2009 17:47

Her til eftermiddag var det Joaquín's tur til at svare på spørgsmål fra presen efter at Mata havde haft sin "tur" igår. Dagens træning forløb fint, og vejret var skønt over Valencia.

Joaquín som på det seneste har døjet med nogle ankel og lyskeproblemer havde fået genvalg til startopstillingen i weekendens udekamp i Barcelona mod Espanyol. Kampens resultat var ikke nævneværdigt, men af positive ting der kan tages med fra den kamp var at Joaquín var tilbage igen og med fra start, og at han oven i købet spillede en fin kamp, med et godt makkerskab med Miguel.

For tiden er spørgsmålene ret ensformede i Valencia og pressen bad derfor også om Joaquín's vurdering på de kampe der resterer af denne sæson's La Liga.

"Vi går efter 4. pladsen som minimum, men tager også gerne 3. pladsen hvis det er muligt. Vi har indledt en god slutspurt i ligaen, og vi er klar til at nå vores mål. Det handler om at samle så mange point sammen som muligt i de resterende kampe, og på lørdag vil vi forsøge at tage 3."

Derefter blev Joaquín spurgt omkring hans egen form, og om hvordan han havde det i klubben.

"Jeg har det meget bedre end tidligere. Jeg fortsætter selvom at jeg har lidt ondt i anklen, men når jeg kan spille og træne som normalt er der ingen problemer. Min mentalitet er at hjælpe mit hold, for sammen har vi et vigtigt mål!"

Og til sidst var der så lige tid til et spørgsmål omkring kampen der venter på lørdag hjemme på Mestalla:

"Real Madrid er en stor klub, og de vil helt sikkert kæmpe til det sidste om det mesterskab. Vi spiller mod et hold der ikke har sat deres forventninger ned på noget tidspunkt, fordi de har kvalitets spillere på alle positioner. Men det bliver uden tvivl en hed kamp!"

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.