news blog logo
news menu leftnews menu right
Pizzi: "Vi er klar til på lørdag" PDF Udskriv Email
Fredag, 24. januar 2014 08:28

Det var en opløftet Juan Antonio Pizzi der mødte pressen torsdag morgen, for at tale om weekendens kamp mod Espanyol.

 

Pizzi var optimistisk omkring lørdagens kamp, men understregede også at Espanyol er et godt hold: "De har en verdensklasse manager og nogle fremragende angribere i Sergio García og Córdoba. De kommer nok til at lave nogle ændringer, da de har et hårdt kampprogram i tiden med deres chance for videre avancement i pokalturneringen.

Om Valencias nuværende placering i tabellen og nuværende form sagde Pizzi: "Lige nu bør vi ikke kigge så meget på tabellen, men hellere koncentrere os om kortsigtede mål. Vi er nødt til langsomt at skabe vores egen spillestil og identitet, og derfor bør vi ikke kigge på tabellen lige pt. for det er ikke noget kønt syn. Jeg kommer til at fortsætte min filosofi omkring at tage tingene fra kamp-til-kamp, og hvis vi gør det, er der større chance for 3 point. Vi har arbejdet hårdt i løbet af ugen, og jeg kan forsikre jer om, at vi er helt klar til weekendens kamp

Skades- og karantænesituationen i klubben ser godt ud i tiden, men alligevel mener han at truppen er smal: "Der er ingen mulighed for afgange i dette transfervindue, vi har en smal trup og vi har brug for alle mand. Hvis det stor til mig, er der ingen afgange i dette vindue, men I ved hvordan fodbold er. Nogle tænker: "Jeg har ikke spillet i 1 eller 2 kampe, jeg er smuttet." Canales har kvaliteter, men han er nødt til at præstere optimalt når jeg bruger ham, men derfor betyder det ikke at jeg ser ham forlade klubben, når jeg ikke bruger ham."

Lørdagens kamp bliver spillet hjemme på Mestalla, og starter klokken 20.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.