news blog logo
news menu leftnews menu right
Valencia henter Seydou Keita PDF Udskriv Email
Torsdag, 30. januar 2014 15:31

Valencia henter den tidligere Barcelona-profil Seydou Keita.

Seydou Keita kommer til klubben på en aftale frem til sommer, med mulighed for at forlænge den med yderligere et år.

Keita spillede for FC Barcelona fra 2008 til 2012, inden han rejste Kina, hvor hans kontrakt udløb December 31. Derfor er der altså tale om en fritransfer. rejser for at slutte sit nye hold og ankommer til 16:35 for at gennemgå en lægeundersøgelse. Keita vil lande i lufthavnen i Manises ved 16.30 torsdag og forventes straks at blive en del af Juan Antonio Pizzis træning.

Før Seydou Keita i 2007 kom til spansk fodbold, spillede han optrådt for Olympique Marseille, Lorient og Lens, hvor efter han spillede et år i Sevilla og fire i Barcelona.

Underskrivelsen af ​​Keyta kommer som en stor overraskelse i Valencia, en gardering på midtbanen, hvor der har været interesse fra flere hold på Ever Banega, men som klubben ikke er villig til at give slip på, medmindre der kommer et uimodståeligt tilbud.

Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.