news blog logo
news menu leftnews menu right
Pizzi: Aggressiviteten var afgørende PDF Udskriv Email
Søndag, 2. februar 2014 13:17

Juan Antonio Pizzi er stolt af sit holds sejr på Camp Nou. Aggressiviteten overraskede Barcas offensive tiltag.

 

Valencia blev det første hold i næsten to år til at vinde en La Liga-kamp på Camp Nou, da Los che slog Barcelona med 3-2. Valencia fik ellers den dårligst tænkende start da, Alexis Sanchez scorede til 1-0 efter blot 7 minutter, men som første halvleg skred frem, overtog Valencia scenen gik til pause med 1-1 på en flot scoring af Dani Parejo, og i anden halvleg lykkes tingene så for alvor for gæsterne.

 

- I første halvleg manglede vi aggressiviteten, men i anden halvleg havde vi den. Der fik vi kontrol, og vi blev derfor ikke truet defensivt af Barcas mange offensive trusler. Den her sejr giver et stort boost, siger træner Juan Antonio Pizzi til FootballEspana.

 

Valencia kom tidlig i anden halvleg foran på et hovedstød af Pablo Piatti, efter lidt tvivlsom målmandsspil fra Victor Valdez, men som ikke mange minutter senere fik Barcelona tilkendt et lidt lige så tvivlsomt straffespark, som Messi scorede sikkert på.

Det slog dog ikke Valencia ud og blot 6 minutter senere udnyttede Paco Alcacer, Sofiane Feghoulis flotte forarbejde til at score til slut resultatet 3-2, med 10 minutter tilbage måtte den tidligere Valencia-profil Jordi Alba iøvrig gå fra banen, da han modtog sidst andet gule kort.

 

- I de kommende kampe må vi bruge samme formel, som gav os troen på en sejr her. Lød det fra en meget fornøjet Pizzi efter kampen.

Sejren sendte Valencia op på ottendepladsen i La Liga.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.