news blog logo
news menu leftnews menu right
Transferoverblik i Valencia PDF Udskriv Email
Søndag, 2. februar 2014 16:21

Valencia var særdeles aktive på deadline day, da transfervinduet lukkede natten til lørdag. Få overblikket her.

 

Valencia var aktive på transfermarkedet lige til sidste time, da det klokken 00.00, natten til lørdag lukkede.

Klubben har lejet Hélder Postiga ud til Lazio, Andrés Guardado ud til Leverkusen og Dorlan Pabón til São Paulo. Postiga og Guardado er begge lejet ud for resten af sæsonen, hvor Lazio og Leverkusen begge har købsoption på den udlejede spiller. Pabóns lejeaftale i Brasilien løber over 1½ år. Adil Rami har også forladt klubben, hvor han skal lejes ud til AC Milan i 6 måneder.

Den eneste mand der har forladt klubben permanent er Sergio Canales, som skifter til Real Sociedad for 3,5 millioner euros.

Tilgangen til klubben har også været stor. Ind er kommet den tidligere Barcelona-spiller Seydou Keita på en fri transfer. Han har i første omgang fået en 6 måneders kontrakt. Chilenske Eduardo Vargas er også kommet til klubben. Han har fået en 6 måneders lejeaftale fra Napoli.

På sidste dagen i vinduet fik Valencia også tilgang af Phillippe Senderos, som kommer på en fri transfer fra Fulham FC og 20-årige Vinícius Araújo, som er hentet i brasilianske Cruzerio.

Rubén Vezo, som skrev under med klubben i efteråret, er nu også at finde i klubben, hvor han er kommet til fra Vitória Setúbal fro 1,5 millioner euros.

 

Login


Leveret af Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, interland. Valid XHTML and CSS.